SZERZŐDÉS SZÁMA: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01749 

SZERZŐDÉS NEVE: CSAMANGÓ-ÓRA-ÉKSZER Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 

SZERZŐDŐ CÍME: Komplex Infokommunikációs Fejlesztések a Csamangó Óra Ékszer Kft-nél. 

Konstrukció keretében igényelt kölcsön 

9 715 500 Ft 

50,00% 

Konstrukció keretében igényelt vissza nem térítendő támogatás 

7 772 400 Ft 

40,00% 

 

A projekt tartalmának bemutatása:  

A projekt keretében bevezetésre került egy integrált, ügyfél központú, a vállalat szervezeti felépítéséhez illeszkedő, annak belső, értékesítési folyamatait támogató szolgáltatás, melynek segítségével hatékonyan tudjuk tárolni és kezelni a jelenlegi, potenciális ügyfelek adatait és a velük történt eddigi kommunikációt.  

Bevezetésre kerülő modulok: 

Felhő modulok: Szolgáltatásmenedzsment, Work-flow modul, Elektronikus iratkezelés, Tudásmenedzsment modul, HRM, CRM, Beszerzés. logisztika, Táv és csoport munka. 

A felhő modulokhoz állandó és nagy internetes sávszélesség kell, ezért ezeket a szervereket a szolgáltató cégre bízzuk, ő tőlük béreljük, mint szolgáltatást.  

Ennek megfelelően a pályázat keretében az alábbi tételekhez kérünk támogatást: szoftver bérlés, oktatás és képzési szolgáltatások, szakmai, bevezetési szolgáltatások. 

Beszerzés, logisztika modul rálát a központi adatbázisra, ezen keresztül végezzük a megrendelési folyamatokat. A work-flow modullal az alkalmazottak és a cégvezetés egy helyen látja a feladatokat, azok határidejét. Elektronikus dokumentumkezelő modul működése: Dokumentumok, számlák érkeztetése, iktatása. Jogosultsági szintek létrehozása. A CRM szoftver célja, hogy jelenlegi és potenciális ügyfelekkel kapcsolatos információkat tároljon. A HRM modulban egy helyen tudjuk tárolni munkavállalóink adatait. A szolgáltatásmenedzsment modullal az ügyfelek tudnak egy felületen szolgáltatás portfoliónkkal megismerkedni, bejelentkezni. A gyártási modullal digitalizálni tudjuk az eddigi papíralapon lévő munkalapokkal történő gyártáskövetést. Az rendszer hozzájárul cégünk versenyképességének növeléséhez, költséghatékony, gyors és pontos feladat ellátáshoz, így a működés hatékonyságának növeléséhez.

 A projekt tényleges fizikai befejezésének dátuma: 2022.07.31.

 

SZERZŐDÉS CÍME: A CSAMANGÓ-ÓRA-ÉKSZER KFT. MODERN ÜZLETI ÉS TERMELÉSI KIHÍVÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁSÁT SEGÍTŐ PROJEKT

SZERZŐDÉS SZÁMA: GINOP-1.2.14-20-2021-00219

SZERZŐDŐ NEVE: CSAMANGÓ-ÓRA-ÉKSZER Kft.

Konstrukció keretében igényelt vissza nem térítendő támogatás:

21 947 599 Ft

70,00%

 

A projekt tartalmának bemutatása: 

Beszerzett eszközök: Sysma Easy lézegravírozó és tartozékai, kiegészítői, Citizen Cube röntgenes finomságvizsgáló, SISMA lézerhegesztő berendezés – nettó 31 353 713 Ft értékben. Lézerhegesztővel az óratok, szemüveg, óratengely, ékszerjavítás szolgáltatásunkat fejlesztettük.

Lézergravírozóval ékszergyártás, medál, karperec készítésére szolgál, illetve gravírozásra is használjuk különböző dísztárgyaknál, karikagyűrűk felületén, 3D vésés szolgáltatás. A röntgen finomvizsgálóval arany, ezüst tárgyak nemesfém vizsgálata történik az eddigi kézi vizsgálat helyett, amely anyagroncsolással járt. A beszerzett gépek, szerszámok, hozzájárulnak a cégünk hosszú távú fejlődéséhez, és új területeken való megjelenéséhez. Piaci pozíciónk bővítéséhez, illetve versenyképességünk növeléséhez, és bevételünk hosszútávon történő emelkedéséhez.

Folyamatosan bővülő termékkínálat, szolgáltatás bővülése, és minőségének javulása pénzügyi bevételek növekedésével jár. A stabil, illetve növekvő bevétel gazdasági pénzügyi stabilitást hoz vállalatunk számára. A lézergravírozó gépünk teljesen automatizálva lesz, minimális felügyelet mellett képes termelni. Sisma Easy 300F Lézergravírozó géppel, illetve a hozzá tartozó mechanikai és szoftveres elemekkel tudjuk bővíteni választékunkat, termelékenyen és hatékonyan. Szolgáltatásunk precizitását a Citizen-Aczet Cube röntgenes finomságvizsgálóval tudjuk fokozni, illetve 100%-os tanúsítványok kiállítása az anyagok minőségéről. Sisma Lm-D 180 Lézerhegesztő berendezéssel szolgáltatásunkat tudjuk bővíteni és új területek nyílnak meg előttünk, a szolgáltatási piacon. A beszerzésre kerülő eszközök automatizált ezáltal csökken a gyártásra fordított idő és energia, munkatársaink leterheltsége is csökken. 

Költségvetés: költségtételek: Sysma Easy lézegravírozó és tartozékai, kiegészítői, Citizen Cube röntgenes finomságvizsgáló 13 490 EUR, SISMA lézerhegesztő berendezés nettó 31 353 713 Ft értékben. 

A projekt záró napja: 2022.05.26.

 

SZERZŐDÉS CÍME: Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

SZERZŐDÉS SZÁMA: GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

SZERZŐDŐ NEVE: CSAMANGÓ-ÓRA-ÉKSZER Kft.

SZERZŐDÉS SZÁMA: H-EUGY1/095256/2021/387210/001

 

SZERZŐDÉS CÍME: Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

SZERZŐDÉS SZÁMA: GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

SZERZŐDŐ NEVE: CSAMANGÓ-ÓRA-ÉKSZER Kft.

SZERZŐDÉS SZÁMA: H-EUGY1/100426/2022/387210/001